Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tanácsok az Orgonit -OM termékek elhelyezésére

muffin-elhelyezes.jpg

A számítógépnél javasolt a gépre és a monitorra is, de ha van Router, Wifi akkor azokra is célszerű elhelyezni egyet-egyet, a „telefonosok” és a muffin, "zsebi" méretek a célszerűek, vagy valamelyik nagyobb térharmonizáló.

A tömege meghatározó, hisz az elektroszmog mérhető értéke is a berendezés teljesítményétől függő, azaz minél nagyobb annál erősebb a sugárzás

Meleget nem kedveli, célszerű fürdés, szauna, alvás, stb. levenni a talizmánt, medált. A  meleg ételeket sem lehet közvetlen rátenni, de pont a felvétel közben született meg az ötlet, hogy hogyan oldjam meg ezt a problémát, januárban már a honlapomon megtalálható lesz.

A medálok, talizmánok kb. 1 méteren belül dolgoznak, ezért elegendőek a testünknek. A nagyobbak zsebi, muffin, kúpok, vizes stb. már jóval nagyobb kőrben, ez 3 métertől egészen a 25-30 méteres sugarú kőrig terjedhet, és ez térben kell érteni, nem csak síkban. 

Törékenyek, de ez inkább csak a szélének lepattanásában jelentkezik, ha kemény, köves felületre ejtjük. Ez a működését nem befolyásolja, esztétikai probléma, és javítható.

Háló szobába, gyerekszobába az ágy alá, vagy a matracok alá fekvőhelyenként legalább 2 db muffin formát elhelyezni.

Érdemes a helyiségeket külön-külön ellátni Orgonit-OM eszközökkel.

 Javaslom a képen látható módon, a számozásnak megfelelően, elhelyezni az Orgonit-OM muffin formákat.

  1. A ház és kerítés sarkaihoz

  2. A vízórához és a vízcső mellé ahol bejön a házba

  3. ha a közeledben van telefonerősítő antenna, vagy bármilyen hasonló berendezés, őt is megajándékozhatod néhány Orgonit-OM muffinnal, nagyobb ablakra, pedig a „Hópehely” nevű Orgonit-OM terméket ajánlom

  4. Földsugárzások (pl. vízér) esetén, jelen esetben a házon kívül haladót mutatva, Orgonit-OM Föld rudakat kell leszúrni, háromszög alakzatban. A Házon belül a fentebb említett módon szobánként.

  5. A kertben elhelyezhető a Cheltrailbuster- Vegyi csík vadász,

  6. Ezen felül a gazdasági épületekben is, ahol az állatok, méhek élnek érdemes muffinokat, növényvarázs termékeinket használni, elhelyezni

  7. Természetesen a lakásban lehet használni a muffinok helyett díszesebb eszközöket, mint kúpok, piramisok, lap harmonizátorok, víz harmonizátorok, SB generátor, Hópehely, ezek hatásfoka nagyobb, mint a muffinoké.

  8. A mobiltelefonokat érdemes levédeni a telefonra méretezett Orgonit-OM termékekkel.