Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tachyonról néhány szó

Tachyon technológia:
David Wagner egy német származású, Kaliforniában élő egyetemi professzor, és feltaláló. David feltalálta azt a módszert, amellyel a hétköznapi anyagokat (pl üveg, selyem, pamut, szilícium kristály, STB.) át lehet úgy alakítani, hogy a nullponti energiát az elkészült tachyon eszközök átalakítsák tachyon energiává így ezek az eszközök alkalmassá válnak energetikai gyógyításra, egészség megőrzésre, relaxáció, és meditáció elősegítésére, elektromágneses terek harmonizálására. A technológiát nem adta ki a kezéből, ezért saját vállalatot hozott létre. A termékeket Kaliforniában gyártják, és innen látják el az egész világot korszakalkotó termékeikkel. A tachyonizáció folyamatáról azt lehet tudni, hogy egy speciális gépben történik két hét alatt. A kész termékek örökre képesek a tachyon energia sugárzására. Lényeges kutatómunka után, kiderült, hogy nem csak külsőleg használatos eszközöket lehet gyártani, hanem a víz és a gyógynövény keverékek is tachyonizálhatóak, ezeket belsőleg is lehet használni akár súlyos betegségek gyógyítására is. 

 

Entrópia:
A tachyon eszközök hatásának vizsgálata közvetett úton történhet csupán. Az entrópia a rendezett struktúrák szétesési hajlama. Évekig tartó laboratóriumi vizsgálatokkal bizonyították, hogy a tachyonizált eszközök jelentősen csökkentették az entrópia folyamatát, sőt olyan betegségekben is javulás vagy teljes gyógyulást eredményez a tachyonizált termékek használata, amelyekkel a nyugati orvostudomány teljes mértékben tehetetlen. Ilyen például David Wagner saját esete is, ugyanis ő saját, balesetben eltört gerinccsigolyáit hozta helyre, tachyon lemezek használatával, annak ellenére, hogy az orvosai szerint örökre tolókocsiba kényszerült volna a balesete következményeként. Az entrópia hatása azért tud a visszájára fordulni mert a fizikai testünk állandóan igyekszik az egészség egyensúlyi állapota felé. 

Egészség és betegség:
Fontos tudnunk hogy az egészség, nem egy átmeneti időszak az életünkben, a betegség pedig nem büntetés, vagy sorscsapás. Nem a korral együtt járó szükséges rossz. A betegség szerepe az, hogy jelezze számunkra, hogy az egészség egyensúlyi állapotát elveszítettük.
Mindig önmagunkat gyógyítjuk meg, akkor is ha ehhez kapunk segítséget. A betegségeink pontosan jelzik számunkra azt is miként tértünk el az egészségtől. A betegségek pontosan megmutatják az okokat is, csupán ismernünk kell a betegségek nyelvezetét. Ha felelősséget vállalunk önmagunkért, ha betegségeink okaként nem külső okokat keresünk, ha változtatunk azokon az érzelmeinken és gondolatainkon amelyek kibillentettek minket az egészség egyensúlyi állapotából, akkor a gyógyulásunk szinte 100%-ban garantált. Ilyenkor a testünk elkezdi az öngyógyítás folyamatát. Ehhez viszont sok energiára van szüksége. Energiáink jelentős részét az univerzumból kapjuk. Ezért jó a tachyonizált termékek használata. Természetesen szükségünk van fizikai anyagokra is. vitaminokra, ásványi anyagokra, enzimekre, probiotikumra, stb. is ezek a gyógyítás fizikai oldalát képviselik. A holisztikus szemlélet harmadik oldalát a pszichés oldal képviseli. A felelősség vállalás és a kellő változtatás az életünkön nélkülözhetetlen, de a tachyon kezelések ebben is segítséget nyújtanak. A szerveink F.r.e.m.-je (tudata) a kellő energia biztosításával gyorsan helyre tudja állítani a szervezet energetikai hálózatát, amely ezek után fizikai szinten is meggyógyul. Az éteri testünk, amely az energetikai tervrajzunk, minden információt tartalmaz az egészséges test felépítéséhez, mindaddig ameddig az éteri test is meg nem sérül. A tachyon kezelések segítenek  a sérült éteri testet is helyreállítani. (pl amikor elvágjuk a kezünket és heg marad akkor az éteri test energia szálai is sérülnek. Ezért marad meg évekig a heg. Ha viszont az éteritest szálai helyreállnak, akkor a hegek eltűnnek .)  Néhány olyan betegséget felsorolok amely a nyugati orvoslással nem vagy csak nagyon kis hatással gyógyítható, viszont tachyon kezelések hatására a betegek meggyógyulnak. Daganatok, miómák, porckorongsérv, neurodermitisz,= (allergiás ekcéma) csontritkulás, artrózis, =(ízületi kopás) Stroke,= (szélütés) STB.