Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Orgonit-OM a gyakorlatban

 

Orgonit-OM az orgon energia (prána, csí, egyetemes energia) generátor

Speciális összetétele segítségével az Orgonit-OM a különböző hatások által lelassult, megdermedt egyetemes energia (Orgon, Prána stb.) számára visszaadja a lüktető, pulzáló tulajdonságát, ami által újra kifejezésre juthat e mindent átszövő energia jótékony hatása - fokozott életerő, öröm, bőség, jólét, kreativitás, önszerveződés, egyre jobban mélyülő tudatosság. Az Orgonit-OM a DOR forrás (életellenessé vált egyetemes energia) közelébe helyezve, visszaalakítja azt az energia pozitív, életet támogató formájává, s így kettős szerepet tölt be a védelem mellet egyszersmind az egyetemes energia pozitív forrásává válik. Az Orgonit-OM-ból készült tárgyakban, medálokban attól függően, milyen hatást szeretnénk elérni, elhelyezünk különböző szimbólumokat, ásványokat terápiás céllal az információ gyógyászat alapelveinek megfelelően.

 Az Orgonit-OM javasolt felhasználási területei:

 elektroszmoggal szennyezett környezet, számítógép, televízió, mobil telefon - csökkenti, megszünteti az általuk kiváltott tüneteket - pl. fáradékonyság, szem vagy fül problémák

munkahelyi stressz kezelésére,

személyes védelem, vagy meghatározott mentális, érzelmi problémák megoldására segédeszközként

földsugárzások átfordítására egy adott területen, ahol sokat tartózkodunk

növények, állatok gyógyítására fokozva életerejüket

információ gyógyászat kiegészítő eszköze

ételeink, italaink (víz) tisztítása, töltése

környezetünk pozitív orgon energiával való töltése érdekében, átjátszóállomások, trafók, radar berendezések stb. 250 m-s környékén belül, tavakba, folyókba, patakokba juttatva azok energetikai rendbetételére

       dscn4259.jpg               

Orgonit-OM térharmonizáló muffin, kúp, félgömb, hópehely: általában a lakásban, irodákban, munkahelyeken (TV, számítógép, laptop, mikrosütő, neonvilágítás) környezetünkben található elektromos berendezések (transzformátor állomások, adó és átjátszó tornyok, stb.) geo patikus zónák, munkahelyek káros sugárzásainak ellensúlyozására használhatjuk, a kupokoldalrol.jpgkészülékre helyezve vagy az ablakra, a káros sugárzást átalakítja pozitív orgon rezgésekké. Kertben a beteg növények, fák mellé gyógyító hatású. Közérzetünk, hangulatunk javul, kiegyensúlyozottabbak leszünk, immunrendszerünk aktivizálódik. 

       hopehely-az-ablakon.jpg  "Hópehely" térharmonizáló, elsősorban a kintről érkező elektroszmog hatások kivédésére, a     nyílászárókra tervezve.

 

 

dscn1837.jpg

Orgonit-OM csakra korongok, lapok:

az adott csakra szimbólumaival és drágaköveivel ellátott orgonit korong. Hatása a blokkoldás és a pozitív életenergiával való feltöltése az adott csakrának, a megfelelő közvetítő anyagokon keresztül. Jól használható fájdalom csökkentésre, kezelésre, A gyakorlatban a fájó területre , vagy közelébe helyezzük, és 15-20 percet várunk nyugalomban. Stresszes állapotban mellkasra, vagy ágyban testközelben tartjuk, Jól segíti a nyugodt alvást, segít a vérnyomás csökkentésében, stabilizálásában. Rendszeres használatával derék ás hátfájásokat, görcsöket, kezelhetünk hatékonyan. Fogfájás esetén is működik. 

 

dscn2365.jpg Orgonit– OM vízharmonizáló: csapvíz, ásványvíz, és  minden ivóvíz harmonizálására javaslom, nem mindegy mit  iszunk, és az Orgon energia segítségével vizünket  letisztítjuk a környezetből felvett káros információktól  (elektroszmog). A korongra helyezve a vizet kb. fél óra  múlva érezhetjük a hatását. Javaslom, inkább üveg vagy valamilyen kerámia edényben. 

  

noveny-varazs-.jpg

 Orgonit –OM Növényvarázs: elsősorban beteg növények megerősítésére, gyógyítására javaslom, Csupán a növény cserepébe, szabad földön a ágyásba, vagy palánta mellé kell tenni. Jól hasznosítható csíráztatás esetén is a csíráztató edény alá kell tenni.

 

 

 kek-antlantisziak.jpgOrgonit-OM talizmánok: a testünkkel kapcsolatba lépve a kiegyensúlyozó hatása mellett irányított hatást is kifejt, a drágakövek célirányos rezgéseit felhasználva, felerősítve. Az orgon energia erősíti a kövek hatását. Alapszinten kristályokat és, vagy szimbólumokat helyezünk a talizmánba, de igény esetén személyre szabottan határozhatjuk meg a szükséges ékkövet, a csakráknak, vagy az adott lelki problémának megfelelően. Javasolt nehéz élethelyzetekben, vagy stresszel teli munkahelyen dolgozók számára. Az energiákra érzékeny személyek számára védelmet jelent, csökkentve a környezet (emberek, elektromágneses terek stb.) negatív hatásait. 

 dscn3099.jpg dscn4919_161.jpg

 

  dscn4516.jpgOrgonit-OM  telefondísz,   ragasztható a  maroktelefonra.  WiFi-re, Net-  modemre, asztali  telefonra, PC – monitorra, fedélzeti komputerrel rendelkező autók műszerfalára helyezve, az Orgonit-OM orgon rezgésekké alakítja a káros elektroszmogot, és a rádióhullámokon sugárzott káros hatásokat. Ezzel csökkenti, megszünteti a készülékek által kiváltott kellemetlen érzéseket, fáradtságérzetet, stb. Megelőzhetők a lassabban kialakuló szinte a folyamatában nem is érzékelt (ezért hisszük, hogy nincs) daganatok kialakulását. Az eszközöktől való függőség csökkentésében is segít.

 Orgonit-OM "Chemtrailbuster"-vegyicsík írtó-dscn7586.jpg

Szabadban használható, alapvetően a vegyicsíkok ellen dolgozták ki, de a környezett is harmonizálja, mióta kitettem, szinte normális lett a környék időjárása, van csapadék(2011 decemberben elején tettem ki), s a felhők szinte szépek, s nem sokáig rácsos az égbolt felettünk.  A hatékonyságot a benne lévő nagy mennyiségű , speciális alakzatban elhelyezett, hegyikristályoknak és az alumínium "antennának" köszönheti. Harc a kék égboltért! 

 

spgenerator04.jpg

 

 

SB generátor(Super Brain), lényegében egy Orgonit-OM térharmonizáló, de megerősítve egy nagy méretű hegyikristállyal a közepén, s ezen egy Möbius-tekercs, a tekercset egy 7,83 Hz vagy 15 Hz  generátorral meghajtom, s az egészet egy alumínium házba teszem. Ezzel az eszközzel, bekapcsolva, erősebb hatást tudunk elérni, és védelmet ad az alacsony frekvencián érkező érzelem és tudat befolyásolással szemben. A működtetése 9 V egyenáramú tápegységgel történik.. Ezt használom HAARP hatásainak kompenzálására, elnyomására. De használható, kezelésre is.