Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés az orgon energiáról :

 

 

 

 

 

Kedves Barátaim, Ismerőseim!


2009-ben érdekes és izgalmas területtel kezdtünk foglalkozni, az orgon energiával(Wilhelm Reich kutatta nagyon részletesen), annak is egy gyakorlati alkalmazásával, az orgonitokkal. Az orgonit elnevezést és anyagot-eszközt Karl Welz szabadalmaztatta 1981-ben. 
Az orgonit a környezetében előforduló természetellenes (ember által létrehozott) és életformákra káros energiákat alakítja át pozitív (élet-)energiává. Az orgonit nem (csak) eliminálja a káros energiákat, hanem pozitív (élet-)energiává alakítja azt, ebből a szempontból valamilyen természetellenes energia jelenléte esetében az orgonit hatásosabb, mintha nem lenne éppen ott semmiféle átalakítandó káros energia, amely esetben az orgonit se csinál semmit. Az orgonit nem merül ki, és örökké használható. Magát a rádió-, tévé-, mobil, stb adást nem zavarja, csupán annak káros hatásait alakítja éltető energiává.
Számtalan külső hatás, mesterségesen létrehozott rezgésáradatban élünk, amelyek diszharmóniát okoznak nemtörődömségből,pl. elektroszmog, vagy akár tudatosan (HAARP) a szervezetünkben, finomenergia a testünkben.
Tehát nagyszerű dolog van a kezünkben, döbbenetesen hatékony -a  káros sugárzásból táplálkozik ez a szerkezet, s alakítja át élő - orgon energiává!
Időszerűségét a témának az időjárás manipulálása is adja chemtrail+HAARP, és az orgonitok használatával ez a hatás is átalakítható!

Kiemelem a felhasználhatósági területet:
Mobil stb adótornyok, időjárás-manipuláló építmények esetében a torony illetve építmény közelében elhelyezett TB (=tower buster, muffin alakú orgonit) az adótornyot életenergia-sugárzóvá változtatja. Átlagos adótorony esetében egy toronyhoz már egy darab TB elegendő ehhez.
Egy TB-t mindenképp helyezzünk otthon a biztosítékos dobozra. Így az fog történni, hogy az áramon keresztül az életenergia elterjed mindenhová azon a hálózaton. Ezt a hatást még erősebbé tehetjük, ha valamilyen állandóan áram alatt lévő elektromos készülék elektromos vezetékét rátekerjük minél többször egy nagyobb mennyiségű orgonitra. Hogy minél többször körbe lehessen tekerni a vezetéket, lehetőleg vegyünk erre a célra külön hosszabbítót, es néhány egymás mellé helyezett TB-t(muffin forma) tegyünk zacskóba, ami együtt tartja őket, és szépen tekerjük körbe a vezetékkel. Bármilyen állandóan áram alatt lévő készülék megfelelő erre, elektromos rádió-ébresztőóra, hűtő, akváriumunk levegőztetője stb.
Ezzel az egyszerű módszerrel éltető energiát küldhetünk szét mindenféle hálózaton, amennyiben a vonalon aktivitás van, így például könnyedén orgonizálhatjuk a telefonhálózatot, internetes szolgáltató hálózatát stb. Elképesztő, hogy már csak ezzel az egyszerű lépéssel is mennyire fel lehet javítani egy terület energiáját. Ezt tehát feltétlenül csináljuk meg! Kertben, halódó fák köré, vízfolyásokba, városokban bankok, bíróság környékére stb...

A saját tapasztalatok, s a vásárlói visszajelzések során döbbenetes eredmény a fájdalomcsökkentő hatása, terápiás kezelésre való felhasználhatósága. Vérnyomást stabilizáló hatás, görcsoldások, immunrendszer erősítő hatása, még fogfájásra is működik! Medálok, talizmánok viselése testünk folyamatos energetizálásával, harmonizálásával általános közérzetünk is javul.

Növényekre különösen jó hatással van, élénkebb, zöldebb levélzet, tartósabb a virágzás, és a kókadozó, halódó kedvencünk is kivirul!

Nézd meg a Fotógalériát!!! Feltettem az Aurafotókat is!!!        

Csőr Gábor

orgonittal kapcsolatos témában további információ:

http://www.orgonit-om.eoldal.hu/